Lifting the limit tilbyder teknisk træning i squat, bænkpres og dødløft, til dig som allerede træner efter et fastlagt program, men som ønsker input til forbedring af din løfte teknik. Det tekniske aspekt af at løfte tunge vægte er det absolut vigtigste at have styr på hvis man vil optimere sin præstation og samtidig undgå skader. Dog er det også det absolut sværeste at lære, hvis man ikke modtager korrekt vejledning fra starten af.

Hvis du ønsker at få hjælp til din løfte teknik, vil et forløb i teknisk træning typisk foregå over to sessioner: Den første session varer 1 time. Her vil der i første halvdel af sessionen være fokus på at observere og analysere din nuværende teknik. I anden halvdel af sessionen, vil du modtage feedback og forslag til ændringer, baseret på din kropsbygning og på det observerede fra den tidligere session. Der kommer generelt meget feedback, så de fleste har gavn af at tage notater undervejs.

Den anden session vil typisk ligge et par uger efter den første session og varer ligeledes 1 time. Formålet her er at tjekke op på den ændrede teknik, og evaluere hvad næste trin i din tekniske udvikling skal være. Det er ofte i den anden session at den største læring finder sted, da den tekniske forståelse her er væsentligt forbedret.

Da formålet er at lave en dybdegående analyse af din nuværende teknik og bevægelse, samt give dig effektiv og brugbar feedback som reelt giver en mærkbar forskel i din løfte teknik, så er et forløb som det der er skitseret ovenfor kun for én øvelse, fx squat, bænkpres eller dødløft.

Hvis du ønsker teknisk input til din styrketræning, så kontakt mig for at høre nærmere om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Pris

Prisen for et forløb af 2 timers varighed er 1200,- inkl. moms