Lifting the limit tilbyder sportsspecifik styrketræning til idrætsudøvere der ønsker hjælp til styrketræningen i forbindelse med deres primære idræt.

Styrketræning er fantastisk på den måde at stort set ligegyldigt hvilken idræt du dyrker, så vil et veltilrettelagt styrketræningsprogram kunne hjælpe med til at forbedre din præstation og forebygge skader.

Dette er efterhånden gået op for rigtigt mange idrætsudøvere, hvilket betyder at der er rigtigt mange der implementerer styrketræning i deres daglige træning.

Problemet er blot at styrketræning ikke giver et særligt stort udbytte i den primære idræt, hvis ikke træningen er specifikt tilrettelagt ud fra de arbejdskrav som gælder for den enkelte idræt.

Det er derfor nødvendigt at lave en grundig, personspecifik (og evt. positionsspecifik) arbejdskravsanalyse, førend man kan lave et styrketræningsforløb som vil producere mærkbare forbedringer  i den primære idræt.

Dette er absolut ikke en let opgave, og desværre ser jeg at meget af den sportsspecifikke styrketræning som der udføres ude i klubberne og foreningerne langt fra lever op til ovenstående.

Derfor, hvis du er idrætsudøver, og ønsker kompetent styrketræning og vejledning heri ift. din specifikke idræt, så kontakt mig for at høre nærmere om muligheder og løsninger der passer til dig. Jeg har stor indsigt i den videnskabelige evidens bag sportsspecifik styrketræning og mere end 16 års erfaring med at hjælpe idrætsudøvere til at præstere på topniveau.