Lifting the limit tilbyder styrketræning til dig der gerne vil være stærkere eller til dig der gerne vil konkurrere i styrkeløft. Når du bliver trænet af Mathias, vil alt i din træning blive tilpasset til dig, for at opnå det maximale træningsudbytte.

Min filosofi bag styrketræning er at der ikke eksisterer et optimalt træningsprogram eller en optimal løfte teknik som passer til alle. Vi er alle forskellige, lige fra måden vores krop er bygget på, til måden vores celler responderer på forskellige træningsstimuli. Det giver derfor ikke nogen mening hvis vi alle træner efter de samme programmer og med samme teknik.

Styrketræningen er derfor opbygget som en proces, hvor vi sammen over tid, får kodet os ind på hvad der er mest optimalt for lige netop dig. For at dette skal kunne lykkedes, er et forløb opbygget som er fortløbende proces hvor din feedback er essentiel for udviklingen af din træning.

Hvis du ønsker hjælp til din styrketræning fra en af de mest kompetente trænere i landet, så tøv ikke med at kontakte mig for at høre nærmere om hvad jeg kan gøre for dig.

Alt træning starter selvfølgelig med en uforpligtende samtale med mig.