VM Styrkeløft 2017

Så er det blevet tid til dette års VM i styrkeløft, som denne gang afholdes i Pilsen, Tjekkiet.

Jeg har i år tre løftere med, henholdsvis, Trine Bagger i kvindernes -52kg klasse, Jane Aaberg i kvindernes -84kg klasse og Nicki Lentz i herrernes -93kg klasse.

Trine er nomineret som nummer 8 i hendes vægtklasse, på trods af at hun er vice-europamester fra tidligere i år.  Feltet er med andre ord virkeligt stærkt i år. Dog er der på en god dag mulighed for at tage en disciplin medalje i dødløft. Trine løfter mandag kl 16.00 dansk tid.

Jane Aaberg er nomineret som nummer 10 i hendes vægtklasse. Men som forsvarende verdensmester i disciplinen dødløft, har hun gode chancer for at tage en medalje da hun her er nomineret som nummer 1, med 230kg. Jane har vist rigtigt gode takter under træningen frem mod VM, så det bliver spændende at se hvad hun får løftet på dagen.

Nicki deltager i sit blot andet internationale stævne med udstyr, efter han i mange år har været RAW løfter. På trods af dette ligger han lunt i svinget til at kunne kæmpe med om disciplin medaljerne i squat, hvor han er nomineret 3’er med de 355kg som tidligere på året gav ham titlen europamester i squat i 93kg klassen. Nicki løfter onsdag fra kl 18.00 dansk tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.